Jump to content

Check us out:

Photo

Problem when connecting to siLenT mod servers


Best Answer Jecoliah , 29 September 2013 - 06:07 PM

Try moving your "silent" folder to your desktop, connect to a server, see if that works.

 

 

 

Jec

Go to the full post


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
FUG!T!V3

FUG!T!V3
Click to view battle stats

Hey guys! I was not too sure but I think this may be the section to post this in, well, anyways, I have a problem connecting to silent mod servers nowadays, I did not do anything with my ETmain, but this is what I get after I get into ET, connect to the server, wants to download something, crashes, and then exits out and the console comes back with this stuff.

180802 files in pk3 files
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Couldn't reopen ,-


Any help would be greatly appreciated!

I can connect to other mods just fine though!

Thanks!

 

FUG!T!V3
 


Edited by FUG!T!V3, 29 September 2013 - 06:04 PM.


#2
Jecoliah

Jecoliah

    I Come Here Often

  • Bunker Admins
  • 3,297 posts
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Server:Bunker #1
Click to view battle stats

Try moving your "silent" folder to your desktop, connect to a server, see if that works.

 

 

 

Jec



#3
FUG!T!V3

FUG!T!V3
Click to view battle stats

I will try that, thank you Jec!



#4
FUG!T!V3

FUG!T!V3
Click to view battle stats

It worked, thank you once again Jecoliah, much appreciated!



#5
Jecoliah

Jecoliah

    I Come Here Often

  • Bunker Admins
  • 3,297 posts
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Server:Bunker #1
Click to view battle stats

Glad i could help.

 

 

 

Jec


  • FUG!T!V3 likes this

#6
FUG!T!V3

FUG!T!V3
Click to view battle stats

I am glad you did as well!