Jump to content

Check us out:

Photo

NO WORKING GAMES


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Polish cow tipper

Polish cow tipper

    Becoming a Part of the Forum

  • Bunker Members
  • 421 posts
Click to view battle stats

About  a week ago i noticed my computer was not loading "ANY" games so i could play them, including STEAM GAMES, i think i remember it happening after i installed the latest NVIDIA DRIVER but i had to  DL from the site, it wasn't allowing me to DL it from NVIDIA GEFORCE EXPERIENCE which tells me when there is an update and to help optimize certain games, after that it just started all shit like, i uninstalled and re-installed the driver before that, i even system restored the PC and it seemed to work then but then it DOES it all over again the next day...If i try loading ASSASSIN'S CREED it just sits there, but if i go to shut the PC down and reboot, the game starts up for some reason, just a pain in the ass to get any game to start working.....Any ideas?  All old nvidia drivers are gone too, i even try loading ET through the ICON instead of XFIRE and that sometimes helps me out but not all the time......

 

Polish



#2
G0rt

G0rt

    Galactic Policeman

  • S Moderator
  • 3,613 posts
  • Steam:G0rt2002
  • Gender:Male
  • Location:Diagonal from VY Canis Majoris
  • Server:Bunker #10
Click to view battle stats

check to see if there is a restore point you can roll back to?



#3
Polish cow tipper

Polish cow tipper

    Becoming a Part of the Forum

  • Bunker Members
  • 421 posts
Click to view battle stats

My restore points only go back 2 days for some reason and i've tried them all...  :(



#4
Polish cow tipper

Polish cow tipper

    Becoming a Part of the Forum

  • Bunker Members
  • 421 posts
Click to view battle stats

Even if i get ET to work it runs at 8-22 FPS.....I'm stumped



#5
Polish cow tipper

Polish cow tipper

    Becoming a Part of the Forum

  • Bunker Members
  • 421 posts
Click to view battle stats

I even reinstalled it on another drive instead of C: still messed up



#6
peyote

peyote
  • Gender:Male
  • Location:Basel
  • Server:Bunker #2
Click to view battle stats

I guess its not a virus, but you can also test for that easily:

http://www.eset.com/...online-scanner/

(well depending on virus it won't find it, and you still could have a virus.. but today's viruses are not really there to disrupt your system, cause then you reinstall your machine or buy a new one. Instead they keep your system running fine, so you continue use it with your bank account info)

 

 

Well after testing the virus crap, remove the installed nvidia driver with this (And follow its instructions):

http://www.guru3d.co...r-download.html

 

 

Then find a driver here, take an older or take the newest, experiment a little... have faith .. each time you try another driver use the driver removal tool from guru3d.

http://www.nvidia.co...aspx?lang=en-us



#7
Polish cow tipper

Polish cow tipper

    Becoming a Part of the Forum

  • Bunker Members
  • 421 posts
Click to view battle stats

a variant of win32/installcore.pk

 

https://www.oshidefe...ication/details

 

Not good, i'm assuming with that....


Edited by Polish cow tipper, 01 January 2015 - 05:02 AM.


#8
peyote

peyote
  • Gender:Male
  • Location:Basel
  • Server:Bunker #2
Click to view battle stats

Well so then Captn was right :D

 

I guess you got now rid of the virus polish?


  • *CapTn* likes this

#9
Polish cow tipper

Polish cow tipper

    Becoming a Part of the Forum

  • Bunker Members
  • 421 posts
Click to view battle stats

Funny it was in my recycle bin and they weren't anything diff or something i've never seen before and i haven't even finished the scan yet, i have removed 2 more of them from certain areas and i can't figure for the life of me why some of these are trojans (false positives??) when they are known programs or install programs i have always used (one was an xfire install.exe in my misc folder and one from the DIRTY BOMB folder/game (program files) that came out last year for demo that i never played but uninstalled the Nexus launcher but never the program file/folder...Could something have placed itself in there??  Both of these so called WIN32 trojans were on C: and G: drives

 

I fixed my LAG issue in ET, /r_primitives 2  took care of that


Edited by Polish cow tipper, 01 January 2015 - 09:05 PM.

  • *CapTn* likes this

#10
G0rt

G0rt

    Galactic Policeman

  • S Moderator
  • 3,613 posts
  • Steam:G0rt2002
  • Gender:Male
  • Location:Diagonal from VY Canis Majoris
  • Server:Bunker #10
Click to view battle stats

Maybe stay away from the hub sites?



#11
neurosis

neurosis

    Will Become Famous Soon Enough

  • Bunker Members
  • 1,776 posts
  • Gender:Male
  • Location:Seattle, wa
  • Server:Bunker #1
Click to view battle stats

Maybe stay away from the hub sites?

 

pffft..  that is a lot to ask of polish.  ;)

 

Install vbox and carouse the hub sites in a vm so you dont infect your main o/s    lmao.